BREAKING NEWS! Sebastian Ghiță DEZVĂLUIRI despre KOVESI. Ce se întâmplă cu POZA din CRAMĂ

Sebastian Ghiță a intervenit, joi seară, la Antena 3 pentru a comenta fotografia în care apare la Belgrad, alături de jurnalistul Dan Andronic și Cozmin Gușă, dar și despre imaginea pe care o are cu Laura Codruța Kovesi.

Sebastian Ghiță are o poză compromițătoare cu Laura Codruța Kovesi, pe care a refuzat să o facă publică, însă a precizat că dacă procurorii o vor cere, va fi obligat să o prezinte.

„Poza ar putea ajunge la sectia de investigatii a magistratilor. Si eu voi fi audiat, de aici din Belgrad. Daca procurorii imi vor cere, voi pune la dispozitie orice proba”, a declarat Sebastian Ghiță, la Antena 3.

Ghiță a promis că va face noi dezvăluiri referitoare la perioada în care Laura Codruța Kovesi a fost șefă la DNA. Întrebat când va face dezvăluirile, Ghiță a spus:„Curand. Veti vedea ca viata imi va da curajul sa spun mai mult decat atat”.

„Sistemul lui Kovesi, construit cu toti astia…domnul Onea si altii este demantelat. Cred ca era aceasta se termina si putem sa ne vedem de viata si sa traim in conditii sanatoase. Ceea ce s-a intamplat in ultimii 10 ani nu au fost niste conditii sanatoase”, a mai spus Sebastian Ghiță.

Loading...