BREAKING NEWS:BOMBA IN ROMANIA LA AMBASADA ISRAELULUI

Astazi, la Ambasada Israelului in Romania,Brigada Antitero a intervenit cu un robot dotat cu camere video pentru a depista bomba pe care ar fi amplasat-o teroristii in Romania.

Autoritatile au fost anuntate de existenta unui colet suspect, lasat in fata ambasadei, chiar in mijlocul drumului.

VEZI SI:TRAIAN BĂSESCU: România îndeplinește toate condițiile pentru a fi o țintă a teroriștilor

De aceasta data, autoritatile au actionat responsabil. De exemplu, politia rutiera a oprit circulatia la timp, explicand pe unde ar trebui sa mearga soferii pentru a fi in siguranta.

Zeci de masini de politie au impanzit dimineata zona, fiind chemate si ambulante, in caz de o nenorocire. De asemenea, pietonii au fost indemnati sa urmeze o alta cale spre destinatia dorita.

VEZI SI:ISIS a introdus Romania in „COALITIA DIAVOLILOR”: „Flacarile razboiului va vor arde” – VIDEO

Pentru ca in pachetul suspect  se putea afla orice, s-a decis  folosirea unui robot dotat cu  mai multe camere video. Abia apoi ofiterul pirotehnist, responsabil cu coordonarea echipelor de interventie, s-a apropiat de ambalaj, protejat de un costum special.

Din fericire, totul a fost o alarma falsa. Timp de o ora, specialistii in domeniu, au incercat sa asigure cat se poate siguranta  cetatenilor. In ultimii ani, ambasada a fost vizata de astfel de alarme false, insa de aceasta data, au fost emotii mari, dat fiind faptul ca intreaga Europa este amenintata de pericolul reprezentat de teroristi.

Loading...