Astazi, la Ambasada Israelului in Romania,Brigada Antitero a intervenit cu un robot dotat cu camere video pentru a depista bomba pe care ar fi amplasat-o teroristii in Romania.

Autoritatile au fost anuntate de existenta unui colet suspect, lasat in fata ambasadei, chiar in mijlocul drumului.

VEZI SI:TRAIAN BĂSESCU: România îndeplinește toate condițiile pentru a fi o țintă a teroriștilor

De aceasta data, autoritatile au actionat responsabil. De exemplu, politia rutiera a oprit circulatia la timp, explicand pe unde ar trebui sa mearga soferii pentru a fi in siguranta.

Zeci de masini de politie au impanzit dimineata zona, fiind chemate si ambulante, in caz de o nenorocire. De asemenea, pietonii au fost indemnati sa urmeze o alta cale spre destinatia dorita.

VEZI SI:ISIS a introdus Romania in „COALITIA DIAVOLILOR”: „Flacarile razboiului va vor arde” – VIDEO

Pentru ca in pachetul suspect  se putea afla orice, s-a decis  folosirea unui robot dotat cu  mai multe camere video. Abia apoi ofiterul pirotehnist, responsabil cu coordonarea echipelor de interventie, s-a apropiat de ambalaj, protejat de un costum special.

Din fericire, totul a fost o alarma falsa. Timp de o ora, specialistii in domeniu, au incercat sa asigure cat se poate siguranta  cetatenilor. In ultimii ani, ambasada a fost vizata de astfel de alarme false, insa de aceasta data, au fost emotii mari, dat fiind faptul ca intreaga Europa este amenintata de pericolul reprezentat de teroristi.

Nu rata promotiile! VEZI ULTIMELE OFERTE DE LA eMAG! Click aici!

Loading...