Desi am subliniat in nenumarate randuri ca daca un grup de tigani sare la bataie, nu inseamna ca toti romanii sunt ca ei, presa britanica tine sa pateze imaginea romanilor dincolo de hotare.

Recent, mai multi tigani s-au luat la bataie cu un grup de polonezi, dupa cum citeaza Daily Mail. Desi nu vin cu dovezi ca aceea ar fi romani, vin cu o simpla filmare, fara a preciza in cele din urma, cauza aparitiei conflictului.

VEZI SI: VIDEO – The Guardian pateaza imaginea Romaniei! „75% dintre romancele din Cernavoda care ajung sa se PROSTITUEZE” sunt de fapt TIGANCI

Intr-adevar se observa cateva fete de barbati furiosi, si fara vreo trasatura a celor de pe plaiurile noastre mioritice. Ca de fiecare data, resa de peste ocean, profita si arata cu degetul spre Romania. Sa fie asta o obisnuinta, prostie sau fapta facuta cu buna stiinta si rea intentie?

VEZI SI: Scandalos: BBC-ul pretinde că dacii erau niște barbari, hoți și violatori!

Ce parere aveti? Asa usor suntem bagati in mocirla de straini?

Vezi video aici: http://www.dailymail.co.uk/news/article-4000948/Video-captures-violent-thugs-attacking-wooden-bats-30-men-brawl-residential-street.html?ito=embedded

Loading...
loading...