BUTOIUL cu PULBERE la ANTENA3 – „PROST EȘTI TU, îți spun direct”. SCANDAL SUBURBAN cu POLITICIENI de vârf

Momente tensionate între PSD și PNL. Reprezentanți de vază ai ambelor partide au intrat într-un schimb aprins de replici, în direct. Aceste contre au culminat cu acuzații grave care au fost aruncate cu privire la activitatea parlamentarilor. Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, și omologul său din PNL, Codrin Sighiartău și-au aruncat cuvinte grele.

Invitați într-o emisiune la Antena 3, Ștefănescu a început prin a discuta despre viitorul său în interiorul PSD, având în vedere alegerile interne care urmează în martie. Discuția a luat o turnură personală în momentul în care Sighiartău a accentuat problemele democrației din interiorul formațiunii social-democrate.

După o remarcă acidă a liberalului, care i-a spus omologului său că vorbește „mult și prost”, replica lui Ștefănescu nu a întârziat să apară: „Prost ești tu, îți spun în direct”.

Secretarul general adjunct al PSD a spus, inițial, că va candida pentru aceeași funcție la Congres.

CODRIN ȘTEFĂNESCU: Dacă nu va fi scoasă la concurs, n-am pe ce să candidez.

ROBERT SIGHIARTĂU: Nu e așa mare democrație în PSD.

CODRIN ȘTEFĂNESCU: Ba să știți că e democrație mai mare decât la voi.

ROBERT SIGHIARTĂU: Cu Liviu Dragnea…

Secretarul general al PNL a continuat prin a discuta de problemele coaliției de guvernare.

ROBERT SIGHIARTĂU: Stați liniștit că noi ne facem treaba, faceți-vă voi treaba care sunteți la guvernare, pentru că nimic nu se întâmplă.

CODRIN ȘTEFĂNESCU: Noi ne facem treaba și ne place foarte mult Opoziția pe care o avem. Opoziția își bate joc în mod regulat de votul pe care l-a primit.

ara merge mult mai rău. Și întrebați oamenii de pe stradă. Cred că nu vorbiți cu oamenii.

CODRIN ȘTEFĂNESCU: Eu vorbesc cu oamenii tot timpul. Haideți să facem un pariu. Radu Tudor ne scoate în oraș, nu în București, unde vreți dvs. și vedem pe cine oprește lumea și ce ne spune lumea. S-ar putea să aveți o surpriză să nu vă cunoască nici naiba.

ROBERT SIGHIARTĂU: Eu sunt secretar general al PNL, iar șeful dvs a spus despre dvs. niște lucruri nu tocmai plăcute apropo de colegialitate.

Loading...