BUZAU. Detalii noi privind CRIMA SOCANTA care s-a petrecut ieri. Un tanar si-a injunghiat MORTAL UNCHIUL,matusa sa este in stare stabila


Crimă în Buzău comisă de un bărbat drogat. Un bărbat a fost înjunghiat mortal de către nepotul său, un tânăr de 23 de ani, cunoscut drept consumator de etnobotanice. Soţia victimei a ajuns şi ea la spital, după ce a fost bătută de agresor. Criminalul a fost prins şi reţinut.

UPDATE 21:45: Andrei Muscalu, tânărul de 22 de ani, care și-a înjughiat mortal unchiul și și-a snopit în bătaie mătușa, este un cunoscut consumator de etnobotanice. Vecinii spun că tânărul se droga și avea un anturaj dubios.

El a făcut liceul în Capitală, unde se află și mama sa. După ce a terminat școala, a fost trimis la Buzău să locuiască cu bunicii materni, dar și cu unchiul și mătușa sa. Nu ar fi avut nici o ocupație în ultima vreme, spun vecinii, care susțin că tânărul era abătut în ultima vreme.

Duminică seară, el s-ar fi luat la ceartă cu unchiul său, fost ofițer de armată, în vârstă de 55 de ani, din motive neelucidate încă. La un moment dat, s-a năpustit asupra bărbatului, pe care l-a lovit de mai multe ori și apoi l-a înjunghiat mortal cu un cuțit.

Soția victimei, în vârstă de 53 de ani, a fost și ea bătută, însă a reușit să scape refugiindu-se la un vecin. Femeia este în stare stabilă la Spitalul Județean Buzău.

UPDATE 21:10: Arma crimei este un cuțit pe care anchetatorii l-au găsit la fața locului.

„În jurul orei 19, am fost sesizați la 112 că este posibil ca două persoane să fie înjughiate în locuința lor. Echipele ajunse la fața locului au constatat că o persoană e în locuință și a fost declarat decesul după efectuarea manevrelor de resuscitare. O altă persoană a fost transportată la spital. Imediat s-au constituit echipe mixte pentru căutarea și depistarea autorului care a fost prins ulterior circulând în municipiul Buzău. Acum a fost dus la sediul Poliției pentru cercetări. A fost o oră în libertate, nu știm ce avea de gând. Spune că nu a consumat alcool și nu ar fi consumat nici alte substanțe, așa a declarat el când a fost prins, nu a opus rezistență”, a declarat Constantin Octavian, adjunctul-șef al IPJ Buzău.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

 

Loading...