De curand, mergand in vizita la o prietena, am aflat de metoda ei prin care isi vopseste parul. Cu 2-3 ani in urma, a avut probleme mari cu parul. Perioada in care a ramas insarcinata. Mi-a marturisit ca a refuzat sa aplice pe parul deja distrus, vopseaua cu amoniac, gandindu-se ca ii poate face rau bebelusului.

A avut norocul sa afle ca exista acel „ceva” care iti coloreaza parul fara sa il distruga. Cafeaua face minuni atunci cand refuzi sa folosesti produsele care contin amoniac.

A facut un ibric cu cafea. Ce-i drept, a pus mai multa cafea decat apa. A strecurat bine si a mers sa se spele in mod normal. Dupa ce a stors bine parul de apa, a clatit cu cafea si si-a pus in cap o punga speciala. Femeile stiu despre ce este vorba.

VEZI SI: NU VEI MAI CUMPARA NICIODATA MERE DIN SUPERMARKET DUPA CE VEI CITI ACEST ARTICOL!

A asteptat circa 20-25 de minute, dupa care a clatit parul. Pentru a ajunge la nuanta de saten natural, a repetat procesul de 2 ori pe saptamana..cam 3 saptamani. A ramas placut surprinsa si a recunoscut ca si-ar fi dorit sa stie de aceasta metoda cu mult timp inainte.

A reusit sa ma faca sa imi doresc sa incerc aceasta metoda. Abia astept sa vad ce iese si sunt mai mult ca sigura ca parul meu imi va multumi pentru alegerea facuta.

VEZI SI: EXPERIMENT ACASA: VULCANUL CARE ERUPE IN BUCATARIA TA
Loading...
loading...