Scene socante surprinse pe o sosea din judetul Iasi. Un sofer a filmat cum un carutas tragea dupa el un biet catel, legat de atelaj. Omul inhamase doi cai, si gonea cat putea de tare, iar animalul tarat se chinuia, plin de rani.

Imaginile au ajuns pe internet, unde au stranit un val de revolta. Politia a reusit sa-l identifice pe faptas, un barbat de 47 de ani, care le-a spus ca voia pur si simplu sa scape de caine. Animalul este acum la veterinar, iar sateanul este cercetat penal.

Incidentul s-a petrecut in comuna Ciortesti, la 40 de km de Iasi. In imagini, se vede cum cainele este legat cu un lant si tarait dupa caruta. Initial, patrupedul incearca sa tina pasul, dar nu reuseste si este pur si simplu tarat pe burta.

Dupa valul de reactii de pe internet, politia s-a autosesizat si l-a identificat pe faptas. Omul a explicat cu seninatate ca a vrut doar sa sperie cainele, deranjat de faptul ca acesta se aciuase langa casa lui.

Dupa ce a fost torturat, patrupedul s-a intors la casa barbatului, iar de acolo a fost dus la veterinar, unde i s-au acordat ingrijiri. Medicul spune ca va mai avea nevoie de tratament. Deocamdata autoritatile nu au luat nici o masura impotriva faptasului.

Sursa

Loading...
loading...