CARNAGIU. ZECI de MORTI si RANITI intr-o tabara de REFUGIATI dupa ce TREI FEMEI KAMIKAZE s-au aruncat in aer

 Carnagiu comis de trei femei kamikaze la intrarea într-o tabără de refugiaţi. Cel puţin 28 de oameni au murit şi 80 au fost răniţi în urma exploziilor.

Masacrul a avut loc marţi, într-un oraş situat la 25 de kilometri de Maiduguri, capitala statului Borno, în nord-estul Nigeriei, transmite AFP.

„Trei femei şi-au declanşat centurile explozive la intrarea într-o tabără de refugiaţi (din oraşul Mandarari) făcând 28 de morţi şi 82 de răniţi. Prima femeie şi-a declanşat centura în jurul orelor 18.00 (17.00 GMT) în piaţa care se află la intrarea în tabără.

S-a creat panică, iar comercianţii erau pe punctul de a-şi închide magazinele când celelalte două femei s-au aruncat în aer, cauzând cele mai multe pierderi de vieţi omeneşti şi răniţi”, a declarat Baba Kura, un membru al miliţiilor civile care luptă împotriva grupării jihadiste Boko Haram.

Unul dintre şefii miliţiilor angajate în lupta împotriva jihadiştilor, Ibrahim Liman, a confirmat triplul atentat, precizând că „peste 80 de răniţi au fost transportaţi la spitalul din Maiduguri”.

Surse din interiorul spitalului au informat că „un mare număr de persoane” au fost aduse marţi seară, anunță Agerpres.

Mandarari este situat în districtul Konduga, la câţiva kilometri de capitala statului Borno, district care a fost recent ţinta a numeroase atacuri din partea grupării Boko Haram.

ULTIMA ORA: BATAIE IN DIRECT! VEZI AICI VIDEO DE LA PROTESTUL DIASPOREI DIN PIATA VICTORIEI!

Loading...

Niciun comentariu până acum

Lasă un răspuns