Un accident rutier a avut loc, duminică după-amiaza, între localitățile constănțene Ovidiu și Mihail Kogălniceanu.

La fața locului au fost solicitate autospeciale din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” Constanța pentru a interveni în acest incident rutier în urma căruita trei persoane ar fi rămas încarcerate. De asemenea, în urma impactului s-au produs scurgeri de combustibili pe carosabil.

Astfel, la locul accidentului s-au deplasat un echipaj de la descarcerare, o autospecială de la Detașamentul Fripis, un SMURD C și trei ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța.

UPDATE

Apelul la numărul unic de urgență 112 a venit la ora 14.28, timp în care a fost anunțat că două autoturisme s-au ciocnit frontal la podul de cale ferată.

UPDATE

Potrivit participanților la trafic, s-au format coloane de mașini, iar traficul rutier este blocat. La fața locului s-a deplasat și elicopterul SMURD, susțin martorii.

UPDATE

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții ISU Constanța, în urma impactului două persoane au decedat, iar în prezent (ora 15.00) alte două persoane care sunt în viață sunt încă încarcerate.

UPDATE

Persoanele care au supraviețuit impactului sunt în comă, în prezent acestea fiind intubate.

UPDATE

Potrivit reprezentanților SAJ Constanța, din cele două victime care se aflau în comă, una a intrat în stop cardio-respirator și a fost declarată decedată. Astfel, în prezent (ora 15.40), în urma incidentului o persoană se află în comă, iar trei oameni, doi bărbați și o femeie, au fost declarași decedați.

Foto: Facebook – Greta Florina și Elena Rotaru

ULTIMA ORA: BATAIE IN DIRECT! VEZI AICI VIDEO DE LA PROTESTUL DIASPOREI DIN PIATA VICTORIEI!

Loading...