FBI:”In produsele de la McDonald’s am gasit carne de om”

 

mcdonalds_1_thumb_610x335_25584_dee7112023_68780000

O stire circula pe internet, si vine din Oklahoma, acolo unde un cetatean a facut o reclamatie, spunand ca mancarea de la McDonalds are un gust ciudat. A mers de mai multe ori intr-o luna la restaurantul cel mai frecventat, luand cu el mai multi prieteni. Cu totii au sustinut ca mancarea avea un gust diferit. Mai precis, snitelul si chifteaua din sandwich aveau un miros urat si gustul era strain de ceea ce mai mancasera cu ceva timp in urma.

VEZI SI: Legume gratinate cu usturoi

Zvonul ca mancarea de la McDonald’s este nociva a alarmat protectia consumatorului. A inceput o ancheta ampla in urma careia toata lumea a ramas socata. In sandwich-uri era carne de om si de cal. Intregul lant de restaurante McDonald’s de acolo a fost controlat. Anchetatorii au fost socati sa afle ca si in alte restaurante exista carne de om si de cal. Este vorba de organe de la om si muschi de cal.

Dorim sa va reamintim si de cazul din Buzau cand s-au gasit viermi intr-un sandwish. Informatia este la un simplu search. Cauta si vei vedea in ce lume traiesti.

 

 

Loading...

1 comentariu

  1. Pingback: CONTROALE PE LITORAL! Iata de ce hoteluri si restaurante trebuie sa te feresti - ReporterOnline.NET

Lasă un răspuns