Cartita PSD-ista si AROGANTA din Guvern: „ROMANII sunt mai PROSTI decat restul europenilor”

vasile-dincu-ires-660x330-610x300

Fostul secretar de stat a dorit sa sublinieze sambata comportamentul scandalos al vicepremierului Vasile Dancu. Cunoscut drept un arogant, Vasile Dancu a facut afirmatii jignitoare la adresa romanilor. Acesta sustinea acum un an ca romanii sunt mult mai prosti ca restul europenilor.

Valeriu Nicolae a descris o intamplare de pe vremea cand lucra in guvern. El a incercat sa deblocheze o situatie in care era implicat ministerul Dezvoltarii Regionale, care este coordonat de Dancu. Insa, degeaba incerci sa faci ceva daca te legi de un om arogant, cu un ego fara limite, care nu face decat sa iti dea peste nas de fiecare data cand incerci sa porti o discutie cu el. V. Nicolae s-a lovit de un perete de jigniri, o superioritate iesita din comun. PSD-istul Dancu nu face altceva decat sa isi etaleze superioritatea si falsa inteligenta.

VEZI SI: PONTA sub control judiciar pentru TRAFIC de INFLUENTA! A mai primit o LOVITURA la scurt timp

Valeriu Nicolae a mai spus ca ulterior, din cauza atitudinii lui Dancu, Romania a pierdut o finantare de trei milioane de euro. Sa nu uitam ca intr-un articol in care ironiza atitudinea romanilor fata de „dusmani”, PSD-istul Vasile Dancu a sustinut ca testele arata ca romanii nu sunt prea inteligenti.

Loading...

1 comentariu

  1. Pingback: BASESCU vrea sa fie PRIM-MINISTRU - ReporterOnline.NET

Lasă un răspuns