Cine a spus ca doamnele si domnisoarele nu pot face armata? Cine credea ca este greu sa vezi o femeie sexy in uniforma militara, va fi surprins sa vada aceste imagini.

Iata cateva imagini cu femei inrolate in armata care se simt minunat facand parte din categoria femeilor care dau pe spate orice barbat. Toti stim cat de atrasi sunt domnii de fetele imbracate astfel. Li se pare ca sunt mult mai frumoase si atragatoare.

VEZI SI: Are 60 de ani dar pozeaza semi-nud! Secretele BUNICUTEI FOCOASE: yoga si clipele de dragoste dese

Sa fie asa sau nu? Putem spune doar ca unele femei chiar sunt facute sa poarte astfel de uniforme. Recent, o anara in varsta de 25 de ani a oferit un interviu in care a vorbit despre sentimentul de a lucra intre barbati intr-un astfel de domeniu:

” Este frumos, deloc usor dar trebuie sa fii facuta pentru asa ceva. Nu orice fata care poarta o uniforma si afiseaza un zambet atrage atentia. Nu trebuie sa te chinui sa o faci, trebuie sa vina din interior. Sa fii tu, sa iti placa sa fii in armata, sa dai ce ai mai bun si sa ai curaj. Trebuie ca fata sa ai curaj si sa stii cum sa porti o astfel de uniforma.”

hot-girls-israeli-army-2

hot-girls-israeli-army-11hot-girls-israeli-army-4_1-465x390hot-girls-israeli-army-9

Loading...
loading...