Fie ca esti pacient, medic, asistent, simplu cumparator intr-o farmacie, in caz ca esti martorul unor fapte de coruptie, poti suna la numarul 0800.806.806 pentru a oferi mai multe detalii.

Avand in vedere numeroasele cazuri de coruptie din sistemul medical, s-a luat hotararea de a usura procesul de prindere in fapt a vinovatilor. Astfel, se vor cauta dovezi si se va incerca prinderea in fapt a coruptilor.

VEZI SI: INREGISTRARE INCENDIARA cu un MEDIC de garda caruia nu i se pare straina SPAGA! Distribuie daca si tu ai trecut prin asta

„Astăzi lansăm linia verde anti-corupţie, în parteneriat cu Ministerul de Interne, mai exact cu Direcţia Generală Anticorupţie, cu Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Direcţia Naţională Anticorupţie. Orice român va putea sesiza telefonic cazuri de corupţie din sistemul sanitar, de la cazuri de condiţionare a serviciului medical, până la concursuri de angajare trucate sau achiziţii trucate.

VEZI SI: SCANDAL MARE LA SPITALUL DE URGENTA! MEDICII SUNT REVOLTATI CA AU PRIMIT 500 LEI IN LOC DE 500 EURO!

Dispeceratul va fi administrat de Direcţia Generală Anticorupţie şi vor primi, de asemenea, sesizările pacienţilor primite prin noul mecanism de măsurare a satisfacţiei pacienţilor. Totodată, Gov IT hub lucrează la un portal de sesizări unde personalul medical şi pacienţii vor putea raporta, anonim, neregului din sistem”, a declarat ministrul Sănătăţii.

Loading...
loading...