Ce are Dăncilă? DETALIU INDECENT în direct, la Realitatea TV. Denise Rifai a lovit din nou. News alert în media

Prezentatoarea Realitatea TV, Denise Rifai, și-a uimit telespectatorii cu o remarcă cel puțin noebișnuită la adresa premierului Virica Dăncilă.Rifai a precizat, în direct, după afirmațiile președintelui Iohannis, că Dăncilă a căpătat „cojones”.

„Președintele Iohannis și Viorica Vasilica se duelează acum în scrisori acide. Șeful statului a cerut premierului să includă pe ordinea de zi a viitoarei ședinței de Guvern și Brexit-ul. Palatul Victoria a transmis sec, oficial că deocamdată nu există proiecte care să permită accesul președintelui la ședința de Guvern. Mai mult, premierul Dăncilă spune că-l va chema ea pe președintele Iohannis dacă va dori. Vă zic eu, coana Vasilica are tupeu, a căpătat cojones, nu?

Între timp Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă se vor vedea mâine de la 12:00 în ședința CSAT care a fost suspendată săptămâna trecută,” a declarat Denise Rifai la Realitatea TV.Presedintele României, Klaus Iohannis, a atacat din nou coaliția de guvernare, inclusiv pe premierul Viorica Dăncilă, căreia i-a cerut agenda Guvernului.Iohannis a părut vizibil iritat de atitudinea premierului Dăncilă: „Nu mă trimite pe mine pe site”, a spus președintele.„Eu sunt președintele României și mie trebuie să-mi trimită agenda compleă a discuțiilor care vor avea loc în Guvern. Nu mă trimite pe mine Viorica Dăncilă pe site. Am solicitat din nou în scris agenda Guvernului pentru că nu am primit-o. Din acest motiv i-am scris premierului și sper să se rezolve această problemă. Cred că prezența mea la ședințele de Guvern va ajuta. Voi fi acolo”, a declarat Iohannis.

Loading...