mascati

Un barbat din Bucuresti ajuns la casa de vacanta din Gorj a avut un soc atunci cand mascatii si procurorii DIICOT au dat buzna la el in casa. Ajunsese la casa de vacanta cu cateva ore inainte. Era in zori de zi cand somnul le-a fost stricat si s-au trezit cu mascatii batand la usa.

Barbatul spune ca desi poarta era deschisa, mascatii au sarit gardul, reusind sa faca zgomot si sa atraga atentia vecinilor. Nu asta era problema insa, cand mascatii au intrat in casa si i-au spus barbatului ca este suspect de implicare in fraude informatice, sotia neintelegand ce se petrece, a lesinat.

Au trecut doua ore pana ca mascatii si procurorii sa accepte ca au gresit locatia si ca este cazul sa plece. Desi de la bun inceput cei doi soti au prezentat buletinele, celor de la DIICOT nu le venea sa creada ca este vina lor. Confuzia a pornit de la faptul ca realul suspect detinea doua case, printre care una in Gorj.

VEZI SI: MILITARI DROGATI IN ARMATA ROMANA retinuti de DIICOT

Victima a declarat: Ne-au trezit zgomotele, cum au dat dansii cu pumnii cu picioarele, cu ce au dat. Erau foarte mari, ca de aia ii si angajeaza sa fie mari, a zburat usa. Va dati seama ca aveam poarta deschisa si ei au sarit gardul.

Maria Marcu: „Cand sotul meu a deschis usa, ca au vrut sa sparga usa, au pus mana pe el sa il puna jos si am lesinat jos langa perete, mi s-a facut rau. Au zis ca fac perchezitie pe numele lui Marius Panduru. I-am spus ca nu locuieste niciun Marius Panduru. Le am aratat buletinele, le-au pozat si tot nu ne credeau ca aici nu locuieste Marius Panduru. Ne-au intrebat a cui e casa le-am spus ca e casa fratelui meu si au zis ce cautam noi aici de la Bucuresti.

Victimele „confuziei” sunt decise sa ceara daune pentru clipele traite la casa de vacanta din Gorj. Si uite asa…DIICOT distruge vacanta unei familii!

Loading...
loading...