Ce i s-a intamplat unei fetite la Manastirea Prislop: „Numai in filmele de groaza am mai vazut!”

La Manastirea Prislop au loc intamplari uimitoare, dupa cum declara cei care viziteaza manastirea. Nu numai ca ramai surprins dar se intampla sa pleci cu frica de acolo fara sa iti poti explica ceea ce vezi.

Asta spune si Dan Nicolae, martorul schimbarii la fata a unei fete de 14 ani. Barbatul este socat de imaginea fetei la iesire din manastire si vrea sa impartaseasca experienta de neuitat cu ceilalti credinciosi.

„O fetiță de 14 ani era cu un grup de colegi de şcoală, iar la un moment dat fetița a intrat în Mănăstirea Prislop. Fetița era perfect sănătoasă când a intrat în Mănăstire, când să iasă afară, imediat ce a trecut pragul Mănăstirii pur și simplu ochișorii fetiței s-au dat peste cap, nu mai putea să-și tină ochii jos, normal, numai întorși în sus, aproape de tot. Au sosit de la SMURD şi au zis că n-au mai văzut aşa ceva, nu i-a fost rău fetiței, s-a putut comunica cu ea, dar ochișorii nu-i putea ţine normal, doar peste cap. Am stat o jumătate de oră lângă ea să-si revină cu ochii, dar eu am plecat şi ea tot aşa a rămas cu ochii. N-am mai văzut aşa ceva, doar în filme horror!”, a povestit Dan Nicolae.

VEZI SI: VIDEO – Femeia POSEDATA care URLA langa moastele Sfintei Parascheva

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Iancu de Hunedoara”, a tinut sa sublinieze faptul ca fata nu a fost transportata la spital pentru ca parintii acesteia au refuzat. La fata locului s-a descoperit ca adolescenta  a sufeirt o lipotimie.

Loading...

Lasă un răspuns