Ce se intampla cu ASASINA de la METROU in Penitenciar? Detalii din ancheta


Magdalena Serban, femeia acuzata ca a ucis o tanara, impingand-o in fata metroului, ramane in arest, dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti i-au prelungit, vineri (5 ianuarie), mandatul de arestare. Criminala va ramane incarcerata la Penitenciarul Jilava inca 30 de zile, insa decizia magistratilor poate fi contestata.

De cand a fost inchisa intr-o celula speciala, ucigasa este examinata psihiatric, periodic, de 3 medici legisti, pentru a se stabilli daca a avut sau nu discernamant cand a impins-o pe Alina Ciucu in fata metroului. De asemenea, ea este pusa, in repetate randuri, sa povesteasca momentele teribile din ziua fatidica.

”Femeia este ținută sub atentă observație, motiv pentru care este investigată periodic de cei trei medici specialiști care formează comisia de examinare. În principal, este vorba de discuții libere, de interviuri și apoi de studierea documentelor care îi demonstrează istoricul medical. Pentru a înțelege cât mai bine ce s-a întâmplat în mintea ei, de ce a luat acele decizii care au îngrozit, specialiștii o pun să le povestească cu lux de amănunte cum a acționat când a împins fetele în fața metroului și, mai ales, la ce s-a gândit atunci. Informațiile obținute, dar și gesturile pacientei, tonul vocii folosit de ea în diverse momente ale relatărilor, vor fi analizate din toate unghiurile posibile, iar interpretările științifice vor contura existența sau inexistența discernământului”, au explicat surse medicale pentru Libertatea.

In luna decembrie a anului trecut, Magdalena Serban a impins o tanara de 25 de ani in fata metroului, la statia Dristor 1. Fata a decedat pe loc. Anterior, femeia de 36 de ani mai increase sa impinga o alta tanara pe linia de metrou, in statia Costin Georgian. Din fericire, a reusit sa se salveze la timp.

Loading...

Lasă un răspuns