Ce SITEURI sunt luate cu ASALT in perioada sarbatorilor


Numărul celor care îşi fac cont pe site-urile matrimoniale creşte cu până la 50 la sută la final de an. Foarte multi isi cauta parteneri nu numai pentru perioada sarbatorilor ci pentru toata viata.

„Îmi place să scriu foarte mult, îmi place să merg la filme, să scriu despre filme, îmi place să ascult muzică, îmi place arta, în general.” Ea este Ioana. O tânără care îşi petrece sărbătorile de iarnă în familie. Un partener încă nu şi-a găsit. Dar are speranţe noi, după ce şi-a făcut un alt cont pe un site de matrimoniale.

„În ziua de azi este mai greu să gestionezi timpul pe care îl ai. Locurile unde socializăm, relaţionăm, nu sunt, neapărat, locuri unde să găseşti persoane la fel de interesate ca şi tine de un anumit lucru.” Ioana testează site-urile de matrimoniale de doi ani. Spune că este mai comod, mai sigur şi sunt şanse mai mari să găseşti persoana potrivită.

Flori Dragomir, fondator al unui site de matrimoniale: „La ora actuală, site-ul de dating este folosit de 65% de pe mobil. Numărul oamenilor care şi-au creat conturi în această perioadă, vorbim de o creştere, faţă de anul trecut, de 130%. Este anul cu cea mai mare creştere în acestă perioadă a numărului de oameni noi.”

Dar, oricât de precisă ar fi, matematica nu-ţi aduce neapărat un partener sub bradul de Crăciun: „Nu am ieşit până acum la o întâlnire cu o persoană pe care am cunoscut-o pe un site de dating. De o săptămână au început să îmi atragă şi mie atenţia câteva persoane.”

Conform unui studiu recent, una din trei relaţii începe, acum, online. Luna decembrie atrage cei mai mulţi clienţi pe site-urile de matrimoniale.

Cel mai mare site de matrimoniale din România are deja un milion şi jumătate de utilizatori, iar peste 25.000 dintre ei îl accesează zilnic.

Sursa:observator.tv

Loading...

Lasă un răspuns