Cristian Cioaca se afla dupa gratii, insa nici acum familia Elodiei Ghinescu nu are sufletul impacat. Cea mai mare durere pentru rudele avocatei disparute este ca nu-si pot strange nepotelul in brate .

 Fratele avocatei a declarat ca atat el, cat si mama lui si-au dorit sa-si stranga nepotul in brate, insa nici acum nu au reusit sa faca acest lucru, desi au insistat de nenumarate ori.“Nu l-am vazut de patru ani. Il invata numai tampenii, incercam sa-l vedem, dar nu putem, copilul se supara, e tras in toate directiile. Va creste mare si va afla adevarul. Problema e ce o sa pateasca tatal lui cand va afla copilul ca el e criminalul. E crescut in spiritul lor acolo, de oameni rai. I-au si bani de pe urma lui, e luat in plasament de sora lui. Incearca tot felul de prostii prin avocata lui, iubita lui, dar n-are ce. In momentul in care vine cu Elodia, vie sau moarta, atunci o sa fie o revizuire. Altfel n-are cum. “, a declarat Robert Ghinescu, pentru CANCAN.ro.

VEZI SI: BANCUL ZILEI: Cristian CIOACA si POKEMON-UL

Fratele Elodiei Ghinescu a declarat ca Patrick, nascut in ianuarie 2005, a fost educat in asa fel incat sa nu isi doreasca sa-si vada rudele din partea mamei. “L-au invatat si l-au indoctrinat cu tot felul de idei, ca din cauza noastra e in puscarie. Acum, copilul face 11 ani. Acest criminal ii zice copilului ca mama lui este in Cosmos. Oricine il intreaba, el asta zice, asta e raspunsul “, a declarat Robert Ghinescu.

Loading...
loading...