CE VA FACE Băsescu? Poate CEA MAI DURĂ VESTE pentru el… Breaking news

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a primit o lovitură din partea magistraților de la Curtea Supremă de Justiție.

Curtea Supremă de Justiție a respins ieri, 7 noiembrie, recursul lui Traian Băsescu prin care contesta hotărârea Curții de Apel Chișinău referitor la menținerea în vigoare a decretului de retragere a cetățeniei R. Moldova emis de către șeful statului, Igor Dodon, scrie ZdG.md, conform România TV.

„Se respinge recursul declarat de Traian Băsescu, reprezentat de avocatul Andrei Bivol. Se menţine decizia din 10 mai 2018 a Curţii de Apel Chişinău, în cauza civilă, la cererea de chemare în judecată depusă de Traian Băsescu împotriva Preşedintelui Republicii Moldova Igor Dodon cu privire la anularea Decretului nr. 16-VIII din 3ianuarie 2017”, se spune în decizia completului de judecată de la CSJ.La 3 ianuarie 2017, preşedintele R. Moldova, Igor Dodon, a semnat decretul prin care lui Traian Băsescu i-a fost retrasă cetăţenia R. Moldova, acordată de fostul preşedinte Nicolae Timofti. Mai mulţi politicieni de la Chişinău au criticat gestul preşedintelui.

Loading...