Romanul care da de furca autoritatilor este condamnat la 5 ani de inchisoare, asta dupa ce a clonat mai multe carduri. In prezent, nu are nicio grija, se distreaza si posteaza pe facebook poze din vacantele de lux din Bolivia.

 

Barbatului cautat de politie se pare ca nu ii lipseste nimic: are libertatea pe care nu o merita si o multime de bani la care noi nici nu indraznim sa visam. Florin Manole este infractorul care rade de politistii romani dupa ce a luat din conturile unor americani cateva sute de mii de dolari si a fugit in Bolivia pentru ca Romania nu are inca un tratat de extradare cu aceasta tara.

Ca raspuns la incercarile politistilor de a-l prinde, barbatul a postat in ultima vreme mai multe mesaje pe facebook. Unul dintre acestea suna astfel:„Trebuie sa va amintesc faptul ca unele pasari nu sunt facute sa stea in colivie. Penele lor sunt prea stralucitoare.”  Fula, asa cum este numit adesea de tovarasii sai, este condamnat in Romania pentru constituirea unui grup infractional si falsificare de carduri. Faptele au avut loc in 2012 la inceputul anului. Mai intai, infractorul de origine romana s-a ascuns in Peru. Mai tarziu, a decis sa ramana in Bolivia unde a descoperit ca poate trai in siguranta. Pe site-urile de socializare, posteaza aproape in fiecare zi mesaje in care subliniaza faptul ca o duce bine si ca se simte superior multor persoane din Romania: „Fraierii cad mereu, baietii raman in picioare”.

VEZI SI: VIOLATA de doi POLITISTI la doar 15 ani

Politisti romani au spus ca stiu de Florin Manole de mult timp dar ca nu au cum sa actioneze pentru ca, din pacate, intre Romania si Bolivia nu exista tratat de extradare. Astfel, raman cu ochii in soare atunci cand infractorii reusesc sa le scape si se ascund in Bolivia.

In ultimele luni, barbatul a petrecut in cluburi de lux impreuna cu amicii lui cu care a colaborat cu scopul de a falsifica mai multe carduri. Si-a cumparat 2 masini de lux si s-a distrat in locuri unde numai vedetele viseaza sa ajunga.

CITESTE SI: UCISA CU 20 DE LOVITURI DE CUTIT DE UN FOST PUSCARIAS

Loading...
loading...