CELEBRU MANELIST a murit inecat, in urma cu putin timp. Scafandrii cauta si acum aurul care-i apartinea raposatului

Acesta este un PAMFLET!

Jale mare în familia celebrului manelist Romică din Găvana. Acesta şi-a găsit sfârşitul pe litoral, la Mamaia, acolo unde s-a înecat la numai un metru în apă. A fost nevoie de un singur val mai puternic să îl dărâme, după care apa l-a tras tot mai în larg, iar cele cinci kilograme de aur pe care le purta la gât l-au ţintuit în adâncuri, pentru totdeauna.

Deşi trupul i-a fost adus pe plajă după numai trei ore, familia îndurerată stă şi acum la malul mării şi priveşte, pierdută, cu ochii scăldaţi de lacrimi, în larg.

,,E durere fără de sfârşit în mine, nici acuma nu pot să crez! Parcă îl am în ochii mei şi acum pe Romel al meu, cum l-a adus pă el valurilii la mal aşa cum l-a făcut mă-sa lui, gol-goluţ, fără haor pă el. Noi, fără haor, nu plecăm acasă, stăm pă plajă până îl găseşte scafandrii sau ni-l aduce apa înapoi. Mai mare nenorocire decât să pierzi cinci kile de haor, nici că am păţit!” ne-a declarat Universitatea Mercedeza, văduva îndurerată.

VEZI SI: SPORTUL ROMANESC,in DOLIU. S-A STINS din VIATA, la numai 25 de ani, COSMIN, fost CAMPION NATIONAL la HANDBAL

Scafandrii fac eforturi supraomeneşti să readucă fericirea în sânul familiei şi speră să găsească aurul cât mai repede, ştiut fiind faptul că apa sărată a mării poate dăuna ireversibil metalului preţios.

Ca o ironie a sorţii, ultimul hit al manelistului, cântat alături de fratele său de cruce Gelu de la Coloneşti, avea următorul refren: ,,Sunt băiat bijuterie, îmbrăcat în haor,/Şi-am să mor între lingoaie, fin’că-s de tezaor”. (sursa)

Loading...

Lasă un răspuns