CELEBRUL INTERLOP”BOX” cel mai PERICULOS locotenent al lui Nutu Camataru, a INCASAT-O de la un „SOARECE de BIBLIOTECA”! Iata DETALIILE incidentului

În exclusivitate pentru CANCAN.ROMarian Sîrbu, poreclit “Box”, a povestit, cu lux de amănunte, ce s-a întâmplat săptămâna trecută, când a fost implicat într-o altercaţie cu un notar care, în timpul liber, practică sporturile de contact. În urma conflictului, protagoniştii au ajuns la spital, plini de sânge. „Box”, unul dintre cei mai cunoscuţi bodyguarzi din Bucureşti, susţine că este nevinovat şi că s-a aflat în legitimă apărare.

Incidentul a avut loc pe 21 noiembrie, pe o stradă din zona Câmpia Libertăţii din Capitală. La un moment dat, notarul s-ar fi enervat din cauza faptului că Marian Sîrbu stătea în maşină, pe marginea drumului. Cei doi şi-au aruncat vorbe grele şi până la o încăierare în toată regula nu a mai fost decât un pas. S-au dat jos din autoturisme şi, în doar câteva secunde, a început o bătaie ca-n filme.

„Eram cu maşina oprit pe avarie, nu blocasem nicio stradă. Am făcut semn cu mâna celorlalte maşini să treacă pe lângă mine, fără nicio problemă. Ăsta a venit, ne-am înjurat şi ne-am dat jos din maşini. Şi, imediat, m-a luat la pumni. M-am ales cu nasul vânăt, îmi curgea sânge, iar cei de la Secţia 12 m-au trimis la spital. Unde m-am întâlnit cu cel cu care m-am bătut.

Am înţeles că a depus plângere, că l-au bătut mai multe persoane. Este o minciună! Şi dovadă este filmarea pe care o am. Păi este mărturie mincinoasă ce face el. Pentru că se vede clar pe filmare tot adevărul. Am înţeles că merge la sală, că face sport, treaba lui… Nu mă interesează de el. Dacă îl văd pe stradă, nu-l recunosc. Sunt nevinovat!”, a spus Marian Sîrbu, poreclit “Box”.

“A fost nevoie doar de un singur pumn ca…”

Notarul a făcut plângere la poliţie, în care a susţinut că a fost pus la pământ de mai mulţi prieteni de-ai bodyguard-ului. Însă, pe filmare, se observă clar că Marian Sârbu nu a avut nevoie de ajutorul nimănui şi că l-a învins, „în luptă dreaptă”, pe notar. Ba mai mult, ar fi vorba de legitimă apărare pentru că nu “Box” a fost cel care a lovit primul. În urma unei anchete amănunţite, oamenii legii urmează să decidă de partea cui este dreptatea.

De altfel, în momenul în care a făcut publică filmarea, Marian Sîrbu a postat şi un mesaj pe contul personal de socializare, în care şi-a susţinut nevinovăţia. “Referitor la ştirile apărute în presă şi la anumite televiziuni cum că am fost bătut de un «şoarece de bibliotecă» care de fapt era un şobolan mai înalt ca mine şi avea şi puţin habar de bătaie, voi posta un video în care se vede că eram singur şi că nu l-au bătut camarazii mei, ci doar m-am apărat când el a devenit violent. A fost nevoie doar de un singur pumn ca bătaia să se termine şi nu de mai mulţi inşi, cum susţine el în presă şi la poliţie”, a scris Marian Sârbu, poreclit “Box”, pe Facebook.

Sursa:camcan.ro

Loading...

Lasă un răspuns