Călare pe cai albi sau îmbarcați în bolizi de lux cu geamuri fumurii – așa se întorc acasă interlopii care au stat ani buni la pușcărie. Urmează chefuri – monstru, cu manele și băuturi care curg în valuri, bărbații își etalează mușchii lucrați din plictiseală la pârnaie, și se pozează cu ”frățiorii” pentru social-media. De la cel mai recent chef de ”eliberare”, organizat astă-noapte la Arad, s-a transmis live, cu atenție deosebită să nu se rateze niciun invitat, pentru a se ști clar cine a venit să-și prezinte onorurile.

Cel mai ”proaspăt” interlop care respiră aerul libertății e arădeanul Uțu Rohozneanu. A pășit de pe poarta penitenciarului Ploiești luni noaptea. Așteptat de cel mai bun prieten, cu o mașină de lux, ”Împăratul arădenilor” a plecat direct spre Arad, unde, ”frații” puneau deja de petrecere. Cheful s-a ținut în vila unuia din ei.

Uțu Claudiu Rohozneanu, cel mai temut interlop arădean, a intrat la pușcărie în 2009, după ce procurorii DIICOT Arad au destructurat gruparea sa. Alături de ”locotenenții” săi, Rohozneanu a fost și condamnat pentru infracțiuni precum tentativă de omor, șantaj, lipsire de libertate, lovire și alte violențe, amenințare etc.În plus, lui Rohozneanu i-a crescut pedeapsa cu o condamnare pentru trafic de droguri, pronunțată cât era deja încarcerat. El a cerut eliberarea condiționată și a obținut-o, la instanțele din Pitești.

Super chef cu live-uri pe internet în onoarea lui Uțu Rohozneanu

Pentru un ”Împărat” un chef era prea puțin, astfel că în noaptea de marți spre miercuri a fost organizat al doilea, la Hotel President. ”Frățiorii”, în general indivizi bine lucrați la sala de forță, musculoși, l-au primit călduros pe cel care unora le-a fost lider de grupare infracțională, iar altora le-a impus repectul. ”Ești ca un urs, frățioare”, îi spune unul dinm invitați lui Rohozneanu. Acesta strânge în brațe pe toată lumea și se bucură ca un copil. Cheful a început pe terasă și a continuat la restaurantul de la demisol. Pentru că după anii petrecuți în pușcărie pe unii din invitați nu îi cunoștea, a existat și un soi de maestro de ceremonii care făcea prezentările.

Petreceri pentru interlopii sadici, de la ușa pușcăriei

În martie, Petre Ilie, zis  ”Geamănu”, unul din cei mai cunoscuți interlopi din România, a părăsit același penitenciar, unde fusese închis în 2006 pentru infracțiuni cu violență. A fost așteptat de fratele său cu un alai de lautari. După ce s-au dat în spectacol zeci d eminute la poarta pușcăriei, interlopii au continuat petrecerea la un restaurant.

Eliberat în 2016 dintr-un penitenciar din Focşani, Florin Nicolae Ghinea, cunoscut drept ”Ghenosu”, consacrat drept unul din cei mai violenți interlopi români, şi-a sărbătorit eliberarea într-unul dintre cele mai luxoase cluburi de manele din Bucureşti. A chefuit împreună cu mai mulţi lideri interlopi, la masa lui Ghenosu cântând cei mai în vogă maneliști.

Sursa:evz.ro

Loading...