CHINUL prin care a trecut o INDRAGITA VEDETA: SUFERINTA si REGRETE – „S-a STINS in BRATELE MELE!”

Andreea Marin a dezvăluit cum i-a marcat viața drama prin care a trecut, atunci când mama ei s-a stins din viață. Ea spus totul la emisiunea “Oameni de Colecție”, de la DigiFM.

“Am crescut cu niște mari cumpene în viață, cu niște mari greutăți, care m-au învățat că nu trebuie să îmi pierd capul și trebuie să rămân cu picioarele pe pământ, pentru că azi ne poate fi bine, mâine, dintr-un motiv sau altul, putem fi la pământ”, a spus Andreea Marin.

”Într-o zi, din copilul fericit care eram și avea orice, am ajuns să pierd totul, să pierd omul cel mai drag inimii mele, în brațele mele. Mama s-a stins, până am ajuns la spital, în brațele mele, iar eu aveam 9 ani. Lucrurile acestea te marchează. Dacă ești un om puternic, te ridici din genunchi și mergi mai departe,” a povestit Andreea.

“Nu trecem cu toții la fel peste un astfel de moment. Când am văzut în jurul meu doar tristețe și neputință, sora mea având doar 4 ani, în momentul în care l-am văzut pe tatăl meu, la 38 de ani, pierzându-și marea dragoste, simțindu-se vinovat pentru asta, deși nu a fost vina lui, cu doi copii mici, nevoit să se descurce în viață, mi-am spus că trebuie să devin puternica din casă. Și asta am devenit”, a spus Andreea.

Vedeta a mai dezvăluit cum tatăl ei se închidea în camera, în fiecare seară, după ce și-a pierdut soția.

Ea a mai povestit că tatăl său, odată rămas văduv, se închidea singur într-o cameră, în fiecare seară. Acolo își făcea socotelile cu banii. Andreea și sora ei au găsit caietul în care tatăl lor își făcuse calculele pentru chetuielile casei pe următorii ani. Ele au decis atunci să nu ma idea bani pe înghețată, făcând economii, astfel.

Loading...