CINE este ‘apropiata’ lui Klaus Iohannis.Ce funcție are în echipa președintelu-FOTO

A fost cooptată în staff-ul președintelui pe 1 septembrie 2016 și a devenit una dintre cele mai apropiate personae a lui Klaus Iohannis. Acesta are mare încredere în ea, iar legăturile dintre ei sunt mult mai strânse . Mai mult soțul acesteia se află și el în serviciul președintelui și este unul dintre oamenii pe care Iohanis îi apreciază foarte mult.

O vedem mai mereu pe micile ecrane, transmițând mesajele președintelui României, Klaus Iohannis. Practic, ea este „vocea” șefului statului.

Mădălina Dobrovolschi este purtătorul de cuvânt al președintelui Iohannis. Ea și-a început activitatea profesională în mass-media, activând ca reporter și prezentator de știri, pentru instituții media locale.
„Vocea” președintelui are o experiență de peste 10 ani în mass-media națională, lucrând atât în radio, cât și în televiziune, conform presidency.ro.

Potrivit ultimei declarații de avere, ea deține un apartament în București. Totodată, împreună cu soțul ei, este proprietara a două terenuri, ce se află în Buftea.

Pe numele său figurează și un autoturism Volkswagen Polo, fabricat în anul 2001.

Loading...