CITITI si VA CRUCITI! DEPUTATUL PSD MITRALIERA se face SCRIITOR!


Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns. Autorul postării de mai jos este deputat în Parlamentul României. Nu, nu este actor în Las Fierbinți și nici măcar figurant într-o comedie americană cu buget redus. Este chiar unul dintre reprezentanții roșii cei mai de seamă ai poporului român, nu somalez, ales cu un scor considerabil chiar.

Cunoscut mai mult ca Mitralieră decât ca Marian Cătălin Radulescu, plictisit probabil să caute OZN-uri pe la Târgoviște, domnul deputat s-a pus pe scris. Și când a început nu s-a mai oprit. Pasiunea lui pentru virgule ne-a atras atenția în mod deosebit. Ba chiar ne-a făcut să lăcrimăm… de râs sau de plâns… nu mai știm nici noi, fiind complet pătrunși de text.

Important este că domnul deputat este talentat și că a mișcat ceva în noi.
Supărat pe premierul Mihai Tudose și încântat de ministrul cu pronumele Carmen, scriitorul în devenire, de profesie încă parlamentar, ne spune că șeful Poliției este vinovat… știe el de ce.

Noi încă nu am aflat, dar important este că omul cunoscut ca Mitralieră știe. Dar pentru că asemenea operă literară nu se comentează, ci se savurează, vă lăsăm să o interpretați singuri.

Sursa:bugetul.ro

Loading...

Lasă un răspuns