Ciutacu anunţă ‘JIHADUL’ lui Sebastian Ghiţă: Noi dezvăluiri halucinante ale fostului deputat fugar – ‘Victor Ponta a fost OBLIGAT să demisioneze’


Victor Ciutacu a făcut un anunţ incredibil în direct la România TV. Jurnalistul a anunţat jihadul care l-ar putea produce un nou episod din interviul cu Sebastian Ghiţă care va fi difuzat în această seară. Ciutacu spune că dezvăluirile din această seară îl au în prim plan pe fostul premier, Victor Ponta şi nu numai.

„Sebastian Ghiţă devoalează mecanismul denunţătorilor provesionişti. Prin şantaj aceştia sunt obligaţi să fie denunţaţi mai mulţi oameni. Un premier, Victor Ponta, a fost obligat să demisioneze. Sebastian Ghiţă povesteşte cum au fost pulverizaţi trei candidaţi ai unui partid ca să nu mai candideze. Este vorba despre trei candidaţi distruşi într-o singură lună”, a dezvăluit Ciutacu.

Acesta nu s-a oprit însă aici. „Despre toţi se vorbeşte. Se discută despre Klaus iohannis, Florian Coldea, Laura Codruţa Kovesi, Victor Ponta, Gabriela Firea. În ciuda tuturor presiunilor, caseta aceasta va intra pe post”, a mai spus Ciutacu.

 

Loading...