256852434_t

Dupa cum spun si martorii acestui incident, este incredibil cum in 2016, in Constanta are loc un astfel de eveniment. Un clan de tigani a sarit la bataie in plina strada, cand copiii inca puteau trece prin zona.

Au atacat un grup de tineri cu macete, topoare, sabii si bate. Imaginile atacului au fost surprinse de o camera de supraveghere din zona. In filmulet se poate observa cum 20 de tigani, avand in maini tot felul de arme albe, ataca un grup de tineri, intreptandu-se spre o casa.

Cea care a anuntat politia este o tanara care a reusit sa se baricadeze in casa. Din nefericire, tiganii au reusit sa fuga inainte ca politia sa ajunga la fata locului.

VEZI SI: Un clan tiganesc a lasat intr-o balta de sange un cuplu

Dupa 24 de ore procurorii parchetului de pe langa Judecatoria Constanta i-au dus pe atacatori la instanta cu propunere de arestare preventiva. Aici insa surpriza, judecatorii au considerat ca cei care cu o zi in urma atacasera si lovisera cu bate si sabii un tanar nu reprezinta pericol public. Asa ca au decis cercetarea acestora in stare de libertate.

VEZI SI: TIGANII fac legea. „Ne-au ATACAT pentru ca mergeam pe asfaltul lor!” ROMANII cer interventia AUTORITATILOR

Una dintre victime este socata, nu accepta un astfel de raspuns din partea judecatorilor. Au avut imagini clare in care se vedea cat de periculosi erau tiganii, degeaba! Sunt lasati sa mai faca astfel de nenorociri. Data viitoare..cine stie?! Poate vor alerga copii pe strada.

Loading...
loading...