ddd

Au avut loc scene de cosmar in Spitalul Clinic „Colentina”, din București. Mai multi tigani au daramat mese, au scuipat si urlat ca la usa cortului, si totul sub ochii indulgenți ai autorităților. Mai mult decat atat, au urinat in sectia „Terapie Intensiva” ca sa „distruga microbii”.

Mai multi tigani au venit alaturi de un barbat de 35 de ani, care sfera de leucemie acută. Au inceput un adevarat scandal in momentul in care sotia tiganului bolnav a crezut ca sotul a murit. De fapt, acesta era inconstient. Au fost chemati toti tiganii din curtea spitalului pentru a trage la raspundere tot cadrul medical din spital. Au intrat cu forța în spital și au amenițat cu moartea doctori și asistente.

Medicii faceau tot felul de strategii ca sa scape de tiganii violenti

Unul dintre medicii care au asistat la scandal a declarat ” Ne-au amenintat ca ne arunca pe geam”.  Au inceput chiar sa avertizeze pacientii ca in spital sunt mai multi tigani violenti care ii pot rani in excesul lor de furie. „Aruncau cu scaune, sticle si urlau pe holurile spitalului”. „Cand am intrat in salon, era o asistenta pe care o amenintau cu moartea. Pe mine doreau sa ma loveasca in cap dar au fost opriti de o ruda!”

Dupa putin timp un medic a reusit sa sune la Secția 6 Poliție. Agentii ajunsi la fata locului nu au facut altceva decat sa ii acopere pe tiganii violenti:„Mi-au spus ca eu să merg la IML și să depun plângere iar pentru masa ruptă să îi dăm în judecată”, a spus, șocat, doctorul. In plus, medicul a aflat ca cei doi agenți au întocmit un proces-verbal din care reieșea că doctorul ar fi avut o altercație verbală cu intrușii. Revoltat, medicul le-a transmis polițiștilor: „Eu nu am avut altercatie verbală, așa cum a consemnat echipajul. Ei au țipat și au lovit. Toți pacienții de pe secție sunt speriați, personalul la fel. Cei care au pătruns, ilegal, în spital au comis mai multe fapte: distrugerea mobilierului, împiedicarea efectuării consultului și tratamentului, agresare verbală și tulburarea liniștii pacienților. Scandalul i-a făcut rău pacientului care a devenit foarte agitat”.

VEZI SI: Un clan tiganesc a lasat intr-o balta de sange un cuplu

Cand tiganul internat a decedat, medicii nici nu stiau cum sa le dea vestea rudelor. Unii doctori doreau sa plece cat mai repede dar aveau masinile chiar in locul unde stateau tiganii. Au fost amenintati ca li se va da foc la masini si nu vor scapa usor.

Managerul spitalului a suplimentat paza si a chemat mai multe echipaje de politie pana cand decedatul a fost dus la morga. A precizat ca tot ce isi doreste este sa se faca dreptate, sa se aplice legea. Exista dovezi care se pot observa cu ochiul liber in sectia de Hematologie. „Secția Hematologie este un proiect de-al meu de suflet, făcut din fonduri europene. Am suplimentat paza și polițiștii au fost prezenți până când trupul decedatului a fost transportat la morgă”, a spus managerul dr. Bogdan Andreescu.

Nu rata promotiile! VEZI ULTIMELE OFERTE DE LA eMAG! Click aici!

Loading...