CLARVAZATOAREA care a prezis presedintia lui Trump lanseaza un AVERTISMENT pentru 2018 care va inspaimanta intreaga omenire – CERCETATORII confirma IPOTEZA INSPAIMANTATOARE

Un faimos clarvazatorul britanic, care ar fi prezis presedintia lui Donald Trump, Brexitul si incidentele teroriste din Las Vegas, vine cu o noua avetizare pentru anul 2018, potrivit Realitatea.

Un faimos clarvazatorul britanic, care ar fi prezis presedintia lui Donald Trump, Brexitul si incidentele teroriste din Las Vegas, vine cu o noua avetizare pentru anul 2018. Potrivit Realitatea.

Astfel, anul viitor omenirea se va confrunta cu o adevarata criza ecologica, astfel ca dezastrele naturale vor fi mult mai frecvente si mult mai devastatoare. Italienii se vor confrunta cu pierderi omenesti mari in urma eruptiei vulcanului Vezuviu.

VEZI SI: AVERTISMENTUL SUMBRU al CERCETATORILOR: PAMANTUL a ajuns LA CAPATUL PUTERILOR!

De asemenea, SUA si Australia se vor confrunta cu incendii violente, iar China si India vor asista la inundatii puternice. Pamantul va fi zguduit de cutremure puternice, fiind afectate chiar si regiuni care nu s-au mai confruntat cu acest fenomen.

Conform spuselor lui Parker, insulele Caraibe vor deveni epicentrul unor uragane, iar procesul de dezintegrare a calotei Antarcticii se va accelera, potrivit sursei citate.

Loading...

Lasă un răspuns