CLARVAZATOAREA Carmen Hara PREZICE MOARTEA Regelui Mihai si a unui ARTIST celebru din generatia veche

 

 Finalul lui 2017 se pare că va fi unul îndoliat!
Luna noiembrie a lui 2017 este fără îndoială una plină de durere pentru întreaga Românie, care, în numai câteva zile, a pierdut două nume mari ale teatrului românesc: Stela Popescu şi Cristina Stamate.

Carmen Harra a dezvăluit pentru CANCAN.RO că şirul dramelor nu se opreşte aici. Celebra clarvăzătoare susţine că sfârşitul de an va fi marcat de moartea regelui Mihai, care ”nu va mai rezista”.

Prezicătoarea spune că şi începutul anului 2018 rezervă două evenimente negre, care-i vor marca profund pe români. Harra a dezvăluit că în următoarele două luni, România va mai pierde un reprezentatnt al ”generaţiei vechi de artişti”. Această pierdere va fi urmată de o nouă tragedie, căci, potrivit lui Carmen Harra, în următoarele cinci luni un ”bărbat tânăr din showbiz va muri într-un accident rutier”.

Carmen Harra a prezis moartea Cristinei Stamate

La scurt timp după moartea Stelei Popescu, celebra clarvăzătoare a atras atenţia că şirul tragediilor nu s-a terminat. Carmen Hara a anunţat că plecarea regretatei actriţe va fi urmată de o nouă pierdere: ”Să nu credeţi că s-a terminat şi putem respira linistiţi! Nu, la finele lunii noiembrie, va fi încă o nenorocire!”.

Sursa:cancan.ro

Loading...

Lasă un răspuns