CLARVAZATOAREA de la „COLECTIV” prezice un CUTREMUR PROVOCAT de o MANA CRIMINALA

Clarvăzătoarea care a prevăzut tragedia de la ”Colectiv” ori atentatele teroriste din Occident a avut o nouă viziune. Maria Ghiorghiu crede că urmează un mare cutremur care de data aceasta nu va fi provocat din cauze naturale, ci de intervenţia omului!
Maria Ghiorghiu îndeamnă pe toată lumea să se roage pentru evitarea unei catastrofe, într-un material publicat pe blogul ei.
Noapte de 5 -6 Octombrie 2017, ora 0,58 ! Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor, vad inspre Rasarit un MUNTE mare de pământ, un MUNTE din care musca cu putere un Buldozer. Buldozerul rupea cu dintii săi de oţel,rupea din mijlocul MUNTELUI,in asa fel încât,se vedea conturul unui Tunel mai mic. Aud glas,care întreabă: „Să fie vorba de un Cutremur?” Iata dragilor, cum aceste Cutremure de care ne este la toti teama, sunt si provocate de minţi şi mâini criminale. Dar Bunul Dumnezeu si MAICUTA Domnului ne va ocroti ,si-i va descoperi pe cei care fac acest lucru ingrozitor. Cu dragoste,Maria.

„Dragii mei, tocmai când am inchis acest articol, mi se arata înspre Sud o clădire făcută praf şi pulbere, iar sub dărâmaturi, văd si un tânar fără de viaţă. Dragii mei, vom auzi de acest cutremur cu victime, din păcate. Să ne rugăm, fratilor! Să ne rugăm pentru ca răul să fie tăiat de la rădăcină, iar cutremurul să nu mai aibă loc”, a scris Maria Ghiorghiu.

Sursa:cancan.ro

Loading...

Lasă un răspuns