„COLAJUL cu Halep, o FĂCĂTURĂ aprobată de Dragnea!” Firea DĂ DIN CASĂ, într-un ATAC DISTRUGĂTOR la Dragnea

Gabriela Firea se află în conflict deschis cu Liviu Dragnea, după ce duminică seara a lansat un val de acuzații fără precedent la adresa liderului PSD.

Primarul Capitalei a amintit printre altele de colajul video cu Simona Halep, în care s-a afirmat că oamenii nu o huiduiau pe ea, ci pe Halep.

În acest sens, Gabriela Firea a acuzat că acel colaj a fost făcut intenționat pentru a-i denigra imaginea în fața românilor și a fost aprobat chiar de Liviu Dragnea.

„Vă amintiți de episodul Arena Naționala- Simona Halep? Colajul in care se spunea că Halep e huiduită … a fost transmis intenționat și cu acordul lui Liviu Dragnea, cel puțin așa mi s-a spus de unii membrii din partid, cu scopul de a avea eu și mai mult de suferit, pentru că i-am mințit pe față pe oameni… Cu asta ne ocupam?… S-a facut totul pentru ca acel scandal care i-a convenit lui Dragnea, pentru ca erau eu in mijloc, sa se perpetueze si eu sa fiu pusa in lumina proasta in fata romanilor. Am cerut imediat ca acel colaj sa fie scos”, a acuzat Gabriela Firea.

Loading...