CRIMA MACABRA în locuința unui POLIȚIST ROMÂN. Detalii TERIFIANTE

Scene macabre în județul Caraș Severin. În urma unui apel la 112, un polițist a fost găsit mort alături de iubita sa.

Anchetatorii au fost șocați când au ajuns la fața locului.Trupurile neînsuflețite ale lui Cornel H., un polițist în vârstă de 37 de ani și al iubitei sale, Marcela G., de 35 de ani, au fost descoperite într-o locuință din Oravița, județul Caraș Severin. Ancheta pentru elucidarea împrejurărilor în care au murit cei doi este în desfășurare. Surse judiciare au dezvaluit că polițistul mort alături de iubita sa a fost descoperit ca urmare a unui apel la 112.

Din primele informații, este vorba despre un polițist de la Poliția Transporturilor Oravița. Cei doi erau logodiți și aveau împreună un copil mic. Femeia era angajată la un restaurant din localitate.

In prezent, se desfășoară cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, pentru stabilirea stării de fapt si a împrejurărilor în care au decedat cele două persoane. Surse judiciare au declarat pentru Evenimentul Zilei că cei doi nu au murit împușcati. Moartea lor a survenit din cauze ce urmează a fi stabilite. Aceleași surse arată că ar fi fost înjunghiați, trupurile fiind descoperite semi-dezbrăcate, într-o baie de sânge. Din primele informații primite, cadavrele celor doi ar fi fost găsite în camere diferite, iar polițistul predase arma, înainte de a ieși din tură, aceasta fiind la sediul Poliției. Surse din poliție spun că femeia avea gatul tăiat, iar polițistul s-ar fi sinucis.

Loading...