O româncă de 31 de ani și-a ucis fiica, iarulei.apoi și-a pus capăt zilelor, transmite presa italiană. Tragedia a avut loc într-o localitate din nordul Peninsulei.

Potrivit presei italiene, Alina Mihaela Olaru a venit în Italia, împreună cu fetița ei chiar în urmă cu doar patru luni. Românca  s-a instalat în casa mamei sale, care era stabilită de 15 ani în Italia, la  Perosa Argentina, în provincia Torino.

Tânăra mamă originară din localitatea suceveană Rădăuți era, se pare, într-o dispută cu tatăl fetiței sale: bărbatul, care a rămas în România, nu ar fi recunoscut copilul.

Scena sângeroasă s-a consumat chiar în casa unde locuiau româncele și a fost descoperită de mama Alinei. Când a revenit acasă femeie și-a găsit nepoata și fiica zăcând, fără suflare.

Ziarele italiene spun că fetița de 6 ani era într-o cameră, iar trupul mamei a fost găsit în bucătărie. Polițiștii spun că, foarte probabil, Alina Olaru și-a ucis copilul, iar apoi s-a sinucis. Arma crimei ar fi fost un cuțit, susțin anchetatorii.

Sursa: tgcom.24, roitalianul.com

Nu rata promotiile! VEZI ULTIMELE OFERTE DE LA eMAG! Click aici!

Loading...