sofer1-550x298

In iarna lui 2014, o fetita de 13 ani  a fost spulberata pe trecerea de pietoni. Se afla in drum spre parcul unde urma sa vina Mos Craciun, cu tatal ei. Fetita a fost tinuta in viata de aparate inca 3 zile, tatal fiind operat la picior.

Criminalul este liber de doi ani, postand pe facebook mesaje in care sustine ca justitia si-a facut treaba. Neaga faptul ca cele doua victime se aflau pe trecerea de pietoni, si acuza ca televiziunea ii face o imagine falsa. Nu a avut taria ca macar un telefon sa dea sa spuna „condoleante”, dupa cum spune mama fetitei.

Șoferul (Adrian Antofie – nepotul șefului Poliției Târgoviște) în vârstă de 22 de ani, implicat în accident, a declarat că victimele au apărut brusc în fața mașinii și nu a reușit să mai evite impactul. S-a deschis o anchetă pentru a se stabili care au fost cauzele, pe numele tânărului deschizându-se un dosar penal pentru vătămare din culpă.

Totodata, neaga ca ar exista vreo legatura intre unchiul lui si dosarul aparut in urma accidentului. Cum se poate sa omori un om si sa fii liber?

Loading...
loading...