Cristian Tudor Popescu, PROFETIE despre VIITORUL IMEDIAT al lui Dragnea: A devenit ‘NEFOLOSITOR în acest moment pentru liderii PSD’

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu afirmă că Liviu Dragnea a devenit inutil pentru baronii PSD, acesta găsindu-se în situaţia lui Adrian Năstase din 2006, din „noaptea cuţitelor lungi”, după care a fost debarcat.

Dragnea a distrus viaţa de partid, nu s-a mai consultat cu nimeni. Problemele cu justiţia, ieşirile penibile, cu aşa-zişi asasini, cu lovitura de stat, cu aberaţiile pe care le-a comis în politica externă, toate acestea îl fac nefolositor în acest moment pentru liderii PSD. Exact asta este situaţia.

Această scrisoare nu reprezintă cu adevărat un document programatic de reformă a PSD, nu înseamnă renunţarea la vechile năravuri ale PSD, de a încerca să fie un partid-stat, de a lupta împotriva justiţiei, de a avea o conduită naţionalistă, excesivă. Nu văd toate acestea dispărând. Toate aceste moravuri nu sunt puse pe tapet şi nu se pune problema înlăturării lor. Scrisoarea spune că domnul Dragnea a sărit calul cu mult în ceea ce priveşte puterea personală şi nu se mai poate accepta din moment ce livrează mult prea puţin ca folos electoral pentru partid”, a declarat CTP la Digi 24.

Loading...