Cristoiu lansează o IPOTEZĂ BOMBĂ! Este SFÂRȘITUL pentru Guvernul Dăncilă? Ce se pregătește „prin laboratoare”

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat că în urma valului de plecări din PSD spre Pro România se pregătește ceva, o variantă fiind căderea Guvernului Dăncilă și instalarea așa-zisului „guvernul meu”, pe care președintele Klaus Iohannis și-l dorește.

Intr-un interviu acordat Mediafax, Ion Cristoiu susține că plecările din PSD sunt o mișcare suspectă și nu exclude posibilitatea unei moțiuni de cenzură ca Guvernul să cadă:

„Problema este că ceva e în neregulă pentru că nu văd de ce trebuia înainte de începerea sesiunii. Există posibilitatea ca undeva, nu ştiu, prin laboratoare, să se pregătească o moţiune de cenzură şi să cadă guvernul chiar la începutul sesiunii. Prea….ascultaţi, vom mai vedea, e ceva în neregulă, cu o săptămână înaintea sesiunii…e nefiresc. Rămâne ca o profeţie. E ceva. Se pregăteşte ceva”, a declarat Ion Cristoiu.
Jurnalistul subliniază faptul că plecările dinspre PSD spre Pro România s-au intensificat cu câteva zile înainte de începerea sesiunii parlamentare.
Cristoiu prezintă ipoteza potrivit căreia s-ar pregăti un scenariu mai amplu, care să determine căderea actualului guvern și instalarea unui Cabinet agreat de Cotroceni.

Loading...