Cu cât a plătit-o Revista Viva pe Elena Udrea ca să pozeze însărcinată pe copertă

Condamnată la închisoare în România, Elena Udrea a primit azil politic în Costa Rica, unde se pregătește să aducă pe lume o fetiță. Ajunsă la 44 de ani, fosta divă a politicii autohtone este încă foarte mândră de corpul său, așa că a acceptat provocarea Revistei Viva de a realiza un interviu și un pictorial aproape nud.

Coperta cu Elena Udrea însărcinată, îmbrăcată extrem de sumar, a stârnit un val de reacţii mai degrabă negative în mediul online. Acuzaţii uluitoare s-au abătut asupra Revistei Viva, respectiv a redactorului şef, Dana Enache. Fiind asalatată de internauţi, aceasta s-a hotărât să realizeze un interviu live pe facebook în care să explice detalii legate de apariţia controversată a articolului cu cea mai celebră blondă din politica românească.

Printre altele, jurnalista a dorit să lămurească un zvon care încă circulă intens în mediul online: câţi bani a plătit Revista Viva pentru a o avea pe Elena Udrea pe copertă? Ei bine, Dana Enache a subliniat că nu a existat niciun fel de înţelegere financiară între cele două părţi. Nici Elena Udrea nu a dat bani ca să apară pe coperta cunoscutei reviste şi nici ea nu a fost plătită.

Pe internet a circulat şi informaţia că mai multe agenţii şi companii ar fi început deja să-şi retragă publicitatea de pe revistă, din cauza valului neaşteptat de reacţii negative stârnite de controversata copertă.

Loading...