CULISELE unei înregistrări din PSD, „TRANSPIRATĂ” la presă. DRAGNEA vrea să-l EXCLUDĂ pe ȚUȚUIANU

După ce deja celebrele înregistrări cu Adrian Țuțuianu au fost „transpirate” în presă, Liviu Dragnea și fidelii acestuia pun la cale, în spatele ușilor închise, excluderea baronului de Dâmbovița din conducerea partidului celor trei trandafiri.

Adrian Țuțuianu o suspectează pe Rovana Plumb, ministru al Fondurilor Europene și parlamentar de Dâmbovița, că a virat în mass-media înregistrările amintite, tocmai pentru a-i forța mazilirea. Înregistrările ar fi fost făcute de fdelii Rovanei din PSD Dâmbovița. De asemenea, noul scandal are scopul de a îngropa rapid controversele stârnite de eșecul lamentabil al referendumului pentru familia tradițională.
Palme prin presă

Pentru neinițiați, precizăm că Liviu Dragnea s-a străduit, anul trecut, să-l debarce pe Țuțuianu de la șefia PSD Dâmbovița și s-o promoveze în funcție pe Rovana Plumb, care visează cu ochii deschiși la o astfel de rocadă, însă senatorul s-a dovedit „greu de ucis”. De remarcat că, în preludiul CEx-ului nuclear de la Neptun, baronul de Giurgiu – l-am numit pe Niculae Bădălău – a fost și el „victima” unui filmuleț rostogolit în media, care-l înfățișa proferând insulte incalificabile la adresa diasporei.

La momentul respectiv, Bădălău intenționa să-i solicite demisia lui Liviu Dragnea, dar apariția filmulețului l-a potolit și l-a făcut să rămână „la cutie”. Înregistrarea privindu-l pe Țuțuianu apare chiar în momentul în care acesta este epurat, la ordinul lui Dragnea, din orice negocieri și jocuri privind împărțirea ministerelor și a sferelor de influență în viitorul guvern remaniat.

Loading...