Cum ne pacalesc supermarket-urile cu „preturi mici”

promotii false

Nu este prima data cand in supermarket gasim produse la preturi bomba si de fapt, realizam ca nu exista nicio diferenta intre produsul clasic si cel de la oferta. De pilda, unui barbat i s-a intamplat sa mearga la cumparaturi si sa gaseasca faina la reducere.

Bomba, cu 10% mai mult, la acelasi pret. Numai ca atunci cand se uita pe raftul de sus, vede acelasi produs, 1 kg de faina la pret mult mai mic! Adica 10% nu e atat de ieftin, si asa romanii sunt prostiti.

Mai mult decat atat, cand se uita mai bine la cele doua pungi de faina, realizeaza ca sunt identice, avand aceeasi greutate, ceea ce era diferit era doar un ambalaj care sare in ochi oricarui cumoarator.

S-a demonstrat iar ca romanii sunt prostiti, reducerile adevarate sunt doar la produse care expira in 3 zile si care reprezinta o adevarata bomba pentru organismul uman. Cand barbatul a cerut explicatii, singurii care i-au oferit in scarba cateva cuvinte, au fost cei care asezau marfa, spunand ca nu ei raspund si ca au fost schimbate preturile abia in dimineata aceea. Cu o zi inainte cele doua produse aveau acelasi pret.

Culmea, in raft gasesti o promotie care costa mai mult decat produsul clasic, nu este nici pe departe o promotie reala, cantitatile fiind identice iar pentru asta nu raspunde nimeni!

ROMANIA! Cu asta spunem tot.

 

Loading...