CUM SCAPAM DE ASTENIA DE PRIMAVARA?

7 din 10 persoane afirma ca astenia de primavara ii afecteaza in fiecare an. La unii oameni aceasta se prezinta sub forma starilor de somnolenta, molesiti, oamenii au din ce in ce mai putina putere in primele saptamani de primavara. 

Intrebati ce alte simptome au in perioada de tranzit dintre anotimpuri, cei mai multi sustin ca nu pot scapa de durerile de cap, de somnolenta si de agitatie inexplicabila.

VEZI SI:Sistemul imunitar sanatos poate anihila si cei mai puternici virusi

Iata cateva dintre remediile care te vor ajuta sa scapi de starile care iti aduc nelinistea.Nu trebuie decat sa consumi anumite alimente, sa prinzi forte noi si sa te implici in cat mai multe activitati care sa iti readuca starea de bine.

  1. Cafeaua- cea mai la indemana atunci cand vine vorba de inlaturarea somnolentei. Bea cafea dimineata dar nu exagera. O poti combina cu lapte si un biscuite care iti va da energia de care ai nevoie intr-o zi de luni.
  2. Mananca multa carne de pui. Ai nevoie de proteine pentru a putea stabiliza organismul.
  3. Fructele sunt cele mai bune daca simti ca iti pierzi energia si totusi nu vrei sa mananci mancare. Sunt gustoase si datorita continutului de zaharuri, vei avea energie pana seara tarziu. Nu te teme, nu te vei ingrasa, si te vei simti minunat dupa ce vei consuma mere, banane sau struguri.
  4. Lipsa de fier, calciu sau vitamine din corp. Consuma kiwi, pentru ca au un continut bogat de fier, portocale pentru vitamina C si multe lactate daca ai nevoie de calciu.
  5.  Sportul- Pe langa toate aceste alimente, nu uita ca sportul te binedispune, te trezeste, te ajuta sa ai o sanatate de fier.

VEZI SI:REMEDIUL PENTRU COLESTEROLUL MARIT DE DUPA SARBATORI

Lasă un răspuns