Curtea de Apel Alba, DECIZIE în SCANDALUL din JUSTIȚIE! Detalii INCENDIARE despre GREFIERA invocată de LAZĂR în disputa cu TOADER

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia a transmis un comunicat în care se arată că nu poate fi făcută identificarea grefierei care ar fi greșit în dosarul de candidatură a lui Augustin Lazăr la funcția de procuror general.

Într-un comunicat transmis către un post de televiziune, care a cerut informații despre idendificarea grefierei, Parchetul a răspuns că nu există „elemente obiective” care să ducă la identificarea grefierei.„Nu există elemente obiective care să permită identificarea nominală a unei grefiere „aflată în subordinea unui procuror”; tot corpul grefierilor deservind, în raport de repartizarea muncii dar și de situația contextuală a momentului de lucru, pe oricare dintre procurorii din organigramă. Ca atare este imposibil de stabilit ce rol a avut în întocmirea unui dosar care reprezintă un document individual, iar nu unul instituțional”, se arată în comunicat, conform alba24.ro.

Loading...