CUTREMUR în lumea sportului. Un fost CAMPION s-a SINUCIS in inchisoare


Un fost campion, care a marcat sportul care i-a adus faimă, s-a sinucis. Deși medicii l-au descoperit imediat după fapta oribilă, aceștia nu l-au mai putut salva.

Brian Lawler, fostul wrestler, a murit la vârsta de 46 de ani, după ce a încercat să se sinucidă în închisoarea din Memphis, Tennessee, în care era încarcerat pentru conducere sub influenţa alcoolului şi refuzul de a opri la semnalele poliţiştilor.

Brian Lawler, fiul lui Jerry „The King” Lawler, unul dintre personajele marcante ale istoriei recente din wrestlingul american, a dat de probleme în urmă cu câteva luni, când a fost prins de poliţiştii americani în timp ce conducea în stare de ebrietate. Pentru asta, dar şi pentru că nu a oprit la semnalele oamenilor legii, a fost trimis în spatele gratiilor, în închisoarea Hardeman County din Memphis, notează RomâniaTv.net.

Brian Lawler a ajuns în WWE, cea mai importantă federaţie de wrestling din lume, în 1997, sub numele de „Too Sexy” Brian Christopher. Fost campion pe echipe în WWE în 2000, Brian Lawler a fost pus pe liber din cauza consumului de droguri şi şi-a continuat cariera în TNA, rivala WWE. În 2011 s-a întors în WWE şi a luat parte la Wrestlemania 27, cel mai important eveniment al anului.

Loading...