CUTREMUR în politică. Un fost DEPUTAT pleacă definitiv din țară. „Am fost crunt LOVIT!”

Fostul deputat independent Remus Cernea a făcut un anunț drastic. Politicianul urmează să plece din țară, iar decizia pare să fie definitivă. Din noua lui casă, activistul promite să continue să lupte pentru valorile în care crede, dar și pentru România, deși n știe încă dacă se va mai întoarce în țara natală.

Remus Cernea a scris, sâmbătă, un mesaj pe contul său de pe rețeaua de socializare Facebook prin care le transmitea celor care îl susțin și urmăresc că se va muta în Finlanda.

„Dragi prieteni, după 20 de ani de eforturi pe care le-am dedicat schimbării în România, voi face acum tot mai mult pasul și spre acțiuni care vizează întreagă umanitate, nu doar o țară.

În cursul după-amiezii de mâine voi pleca în Finlanda, unde mă voi angrena pentru o perioada mai lungă în proiecte creative care au legătură și cu România, dar nu numai.
Biletul de avion este doar dus. Dacă și când voi reveni va fi o decizie pe care o voi lua acolo. Îmi doresc să revin la un moment dat, îmi doresc să pun umărul din nou la ridicarea României”, a scris Cernea.

Fostul deputat a punctat i faptul că, în ciuda faptului că a fost atacat și neînțeles, a continuat să lupte pentru valorile pe care el le consideră supreme.

„Am muncit din greu și m-am luptat pentru libertate, dreptate, justiție și o dezvoltare morală a societății noastre. Am înregistrat numeroase succese și am contribuit la schimbări de mentalitate de natură să apropie țara noastră de cele civilizate, prospere și dezvoltate din occident.

E drept și că de multe ori nu am fost înțeles, iar alteori am fost crunt lovit, chiar de către apropiați în care investisem încredere și prietenie. Dar cumva mă așteptăm la astfel de lucruri, iar tot ceea ce am avut de suferit m-a fortificat interior în cele din urmă”, adăugat Cernea.

Loading...