CUTREMURATOR. MARIA GHIORGHIU, PREMONIȚIE SUMBRĂ: „VA FI DOLIU NAȚIONAL!”


Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a făcut o nouă premoniție îngrijorătoare. Ea și-a anunțat cititorii că urmează o tragedie. Ea susține că va fi doliu național în România și că următoarele 20 de zile vor fi groaznice.

Cei care cred în previziunile Mariei Ghorghiu spun că ea a știut de tragedia de la Colectiv, dar și alte evenimente nefericite care au avut loc în lume. Acum, clarvăzătoarea a venit cu o nouă premoniție sumbră, care a îngrijorat foarte multă lume.

„De patru ori am primit acest mesaj, că România va fi în doliu naţional. Avem patru avertismente. Se va întâmplă o tragedie, o catastrofă. Ne putem gândi la cutrmeure, inundaţii, o revoluţie. Am primit un mesaj de la Dumnezeu în care spunea ‘Urmeaza 20 de zile groaznice’. Eu văd lucrurile cu ochii închişi. Vedeam cum venea dinspre apus un văl de fum negru până la cer, exact cum vin inundaţiile. Aşa era acest fum negru care venea dinspre apus spre răsărit şi m-a dus cu gândul la un incendiu, sau mai mult, la o explozie uluitoare. Vom auzi în Craiova de inundaţii devastatoare. Vor fi luate casele cu totul. Vor fi inundaţii devastatoare şi în Mehedinţi şi oamenii vor fi transportaţi cu bărci.” a spus Maria Gheorghiu, la o emisiune TV.

Loading...