De ce a DIVORTAT Elena Basescu in secret?

elenabasescusisotuleinuvorsastie-1371385854

Casatoriti pe 1 septembrie 2012, Eba si Syda nu au rezistat mult impreuna. Voci sustin ca cea care a gresit mai mult in relatie este fiica fostului presedinte. Aceasta ar fi fost mult prea dura, un fel de „cocos” in casa, cu chip de gaina mofturoasa. Nu se stie insa, daca nu cumva si printul a calcat pe bec, in urma nenumaratelor presiuni.

Desi au doi copii frumosi impreuna, nu au reusit sa echilibreze balanta, astfel incat relatia sa functioneze armonios. Au fost discreti insa site-urile de scandal i-au dat de gol. Inca de anul trecut, mai multe reviste mondene, sustineau ca intre cei doi fosti indragostiti ar exista tensiuni. Se asteptau deci, la o despartire.

Frumusetea si statutul social al Elenei Basescu nu l-au atras destul pe Bogdan.

Asadar, ni se demonstreaza ca intotdeauna caracterul are ultimul cuvant. In ciuda faptului ca Eba a dus o lupta grea cu kilogramele pentru a fi pe placul sotului, reusind sa slabeasca uimitor in urma a doua nasteri, Syda nu asta astepta. Cu bune si rele, cei doi au petrecut ani impreuna, acolo unde acum sta fostul sot al Elenei. Au decis ca el sa ramana in apartament iar ea sa se mute cu cei doi copii in cartierul Stejari. Sa nu uitam ca locul este predestinat femeilor ce poarta numele de Elena, si care au legaturi cu politica. Este vorba de vecina lui Eba, Elena Udrea.

Mai interesant este ca presa de scandal deja ne-a promis articole senzationale. Saptamana care vine, se vor face dezvaluiri incendiare despre fostul cuplu.

VEZI SI: DIVORTUL anului in ROMANIA. Nimeni nu se astepta

 

Loading...

Lasă un răspuns