O femeie  din Câmpulung Muscel a avut parte, la inceputul saptamanii trecute, de socul vietii ei! A plecat spre cimitirul in care era ingropat fratele cu gandul să-i aprindă o lumânare si sa curete mormantul. Insa, ceea ce a vazut a lasat-o fara cuvinte. Cand s-a apropiat de mormant, pentru a lasa o lumanare aprinsa, a vazut ca nu era crucea fratelui. Aceasta disparuse si in locul ei era o alta, cu numele unui necunoscut.

 

Costel Călin, decedat în anul 2003, este fratele femeii din orasul argesean Campulung Muscel. Locul de veci al familiei se afla in cimitirul Visoi. Intamplarea nefericita a lasat-o fara cuvinte pe femeie, neputand sa inteleaga cu ce a gresit, sa i se intample una ca asta. Dupa ce si-a anuntat familia, femeia a mers la preotul paroh al bisericii pentru a afla mai multe detalii. Intreaga familie spera sa afle astfel, ce s-a intamplat acolo.

VEZI SI: CAZ SOCANT:A ucis-o ca sa ii ia copilul din pantece!

Raspunsul venit din partea preotului i-a lasat muti pe toti. Acesta sustinea faptul ca din cauza ca nu au fost platite taxele la timp, locul de veci a ajuns in posesia altei familii care avea nevoie urgenta. A adaugat ca osemintele fratelui se afla in groapa de sub cea a actualului defunct.

Loading...
loading...