ANUNT-BOMBA in Showbizz! STEFAN BANICA isi surprinde fanii cu o DECIZIE

Ștefan Bănica Jr a decis, în anonimat, să se căsătorească! Acesta a făcut pasul cel mare după șase ani de relație cu solista Lavinia Pârva.

Cei doi au organizat o mică petrecerere în străinătate, departe de agitația care îi cuprindea în țară. Pentru ca nimic să nu fie divulgat, cei doi și-au chemat apropiații la Balcic, în Bulgaria, cu un alt motiv decât cel real.

Conform click.ro, proaspeții însurăței au transmis că petrecerea se organizează pentru că Ștefan Bănică jr. urmează să facă 50 de ani, însă din lipsă de timp liber aceasta se ține în avans. ”Ştefan s-a ridicat de pe scaun, în mijlocul petrecerii din Bulgaria, şi ne-a spus că s-a însurat cu Lavinia, spre surprinderea celor care i-au adus doar lui cadouri. Cheful a avut loc la un restaurant de lux din apropierea Castelului Reginei Maria de la Balcic. Însurăţeii şi-au servit invitaţii cu aperitive, friptură, peşte şi prăjituri, dar şi băuturi fine, de eveniment ocupându-se doar ei doi”, a fost mărturia unui participant pentru sursa citată.

Sursa:evz.ro

Loading...

Lasă un răspuns